(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Aktuelni radovi u Novoj Pazovi na kanalizacionoj i vodovodnoj mreži • Otvaranje izložbe slika "Moskva - Sankt Petersburg" večeras u holu pozorišne sale u 19 časova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 3 do 10, najviša dnevna do 16 stepeni
Info 01.12.2018.
Nova Pazova
Zaplenjena veća količina oružja u Novoj Pazovi

Akcijom operativaca Policijske stanice u Staroj Pazovi uhapšen je O. M. (51) iz Nove Pazove jer je u prostorijama koje koristi, pronađena veća količina oružja i municije.

Policija je pronašla dve automatske puške, tri okvira za automatsku pušku, automatski pištolj „škorpion”, pištolj marke „gepgyar T 37”, pištolj „RG 9”, bajonet za automatsku pušku, dve ručne ofanzivne i tri defanzivne bombe kao i 205 komada municije različitog kalibra.

O. M. je osumnjičen za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija i uz krivičnu prijavu, priveden je Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici gde mu je određen pritvor od 30 dana.

Inače, oružje je pronađeno na tri lokacije i podnete su prijave u redovnom postupku.