(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Policija u Staroj Pazovi prilikom kontrole automobila pronašla narkotike i uhapsila osumnjičene • KK Dunav savladao Beovuk 91:87 • Odbojkašice Jedinstva pobedile ekipu Klek MD Zrenjanin sa 3:2 • VREME: Oblačno, dnevna temperatura od -2 do 3 stepena
Kultura 29.12.2018.
Stara Pazova
S instrumentima dočekuju predstojeće praznike

Uoči predstojećih novogodišnjih praznika učenici Muzičke škole Ljubinka Lazića predstavili su se na celovečernjem koncertu u holu Pozorišne sale u Staroj Pazovi na kojem su se, između ostalog predstavili novogodišnjim kompozicijama i sumirali rad u ovoj godini.

U prazničnoj atmosferi oko pedesetoroučenika Muzičke škole Ljubinka Lazića predstavilo se na novogodišnjem celovečernjem koncertu održanom u Pozorišnoj Sali u Staroj Pazovi, a publika koja ovoga puta nije izostala uživala je u zvucima raznih instrumenata.

Škola broji preko pedesetoro učenika a kraj godine je prilika da se prikažu stečena znanja tokom godine i uz zvuke flaute, tambure, klavira, violine i drugih instrumenata dočekaju predstojeći praznici.

Prsti na dirkama, maestralni potezi gudalom i sitne žice tamburice samo su deo novogodišnjeg programa prikaznog Staropazovčanima, a nakon praznika i kraže pauze učenici pomenute škole nastavljaju sa svojim redovnim obavezama.