(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Počeli završni ispiti za osnovce • Završen parking ispred staropazovačkog vrtića • Novopazovčani obeležili slavu naselja • Večeras otvaranje izložbe radova grafičarke iz Inđije • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Oblačno i sparno, temperatura od 18 do 27 stepeni
Život 04.06.2019.
Stara Pazova
Ove nedelje uništavanje krpelja i komaraca: Pčelari, oprez!

Na teritoriji opštine Stara Pazova, u petak, 7. juna će biti izvršen tretman suzbijanja krpelja sa zemlje. Početak akcije je planiran za 10 časova i biće sproveden u svim mestima opštine u okolini vrtića, osnovnih škola i srednjih škola, parkova, igrališta, crkvi i crkvenih dvorišta.

Preparati su toksični za pčele, te je potrebno ukloniti košnice najmanje 5 km od navedenih mesta tretiranja. Dejstvo preparata traje 3 dana. Tretman će se izvršiti u skladu sa meteorološkim uslovima i stanjem na terenu. Ukoliko vremenske prilike budu nepogodne, tretman suzbijanja biće odložen.

Za subotu 8. juna najavljen je tretman suzbijanja odraslih formi komaraca iz vazduha na teritoriji opštine Stara Pazova od 19 do 22 sata. Tretman će se izvršiti u skladu sa meteorološkim uslovima i stanjem na terenu, i biće obuhvaćena naseljena mesta Stari Banovci, Novi Banovci, Suduk i Belegiš. U istom periodu biće izvršen i tretman suzbijanja odraslih formi komaraca sa zemlje u naseljenim mestima Stara Pazova i Golubinci, Nova Pazova, Krnješevci i Vojka.