(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Staropazovačko Udruženje “Zagrli srcem – Nikola Vulinović” u saradnji sa Centrom za kulturu organizuju Humanitarno veče 1. marta. Prihod prikupljen od prodatih karata namenjen je za pomoć deci oboleloj od raka.• SPORT: Košarkaši Dunava poreženi u Vršcu • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 0, najveća dnevna do 20 stepeni
Info 15.06.2019.
Novi Banovci
Policija upala u objekat u Novim Banovcima za koji se sumnja da je bio mesto podvođenja maloletnice

Prema pisanju Srpskog telegrafa, M. N. (71) iz Novih Banovaca uhapšen je nedavno zbog sumnje da je umešan u krivično delo podvođenja maloletnice. Policija je prilikom racije objekta, u kome je osumnjičeni ovlašćeno lice, zatekla devojku od devetnaest godina, za koju se sumnja godinama podvođena gostima u ovom baru.

Ovom prilikom su hapšene su još tri osobe, i to R. N. (36), Lj. S. (56) i supruga M. N, K. J. (53). RTV Stara Pazova nezvanično saznaje da je akcija izvedena prošle nedelje i da je devojka za koju se sumnja da je bila predmet podvođenja još dok je bila maloletnica, poreklom sa teritorije grada Kikinde.