(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Osnovne, srednje škole i vrtići od danas nastavljaju sa radom • Maska Rolerkoster učenika osnovne škole iz Golubinaca pobedila je u kategoriji mlađih učesnika manskenbala, dok je Šarena bašta porodice Naglić takođe iz Golubinaca, osvojila prvo mesto među odraslim maskama na maskenbalu održanom u subotu • Ugostitelji teritoriji opštine Stara Pazova koji pružaju usluge smeštaja u nekategorisanom ugostiteljskom objektu dužni su da pre otpočinjanja obavljanja delatnosti podnesu prijavu lokalnoj samoupravi • SPORT: Košarkaši Dunava savladali Napredak 100:88, danas utakmica sa Vršcem • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 17.06.2019.
Nova Pazova
Obeležena slava u Novoj Pazovi

Juče je u Novoj Pazovi proslavljena slava Hrama Svete Trojice koja se od ove godine obeležava i kao gradska slava Nove Pazove. Pre podne je nakon svečane liturgije organizovana velika litija koja je prošla Novom Pazovom. Obeležavanje slave ove godine ima poseban značaj za ovaj Hram je se navršava tačno 30 godina od njegove izgradnje.

Nakon večernje liturgije u porti crkve je organizovan program u kome su uzeli učešćeKulturno umetnička društva Mladost i Sveti Sava iz Nove Pazove, KUD Sveti Ćirilo i Metodije sa Busija, kao i KUD guslara Branko Radičević i muška pevačka grupa Drina.

Obeležavanju Slave je prisustvovao veliki broj građana iz Nove Pazove i okolnih mesta koji su uživali u višesatnom programu. Ističu da je posebno lepo to što nije bilo vašarskih šatri i luna parakova već su prisutni u porti uživali u prikazu narodnog stvaralaštva, kako i dolikuje obeležavanju hramovne slave.