(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Francuski predsednik Makron u dvodnevnoj poseti • Žetva pšenice se privodi kraju, маnje hlebnog zrna • Juče održan skup modifikovanih automobila, humanost na delu • Korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sučano, temperatura od 12 do 24 stepena
Život 17.06.2019.
Krnješevci
Turnir mladih Roma u znak sećanja na Žikicu Jovanovića iz Krnješevaca

U znak sećanja na Žikicu Jovanovića koji je izgubio bitku s opakom bolešću, mladi Romi iz Srema okupili su se na memorijalnom turniru koji je održan u Krnješevcima uz podršku lokalne samouprave, mesne zajednice i lokalne Kancelarije za inkluziju Roma.

Žikica Jovanović Iz Krnješevaca je u 22-oj godini izgubio bitku s opakom bolešću. Sa željom da ne izbledi sećanje na ovog izuzetnog talentovanog fdubalera, mladi Romi iz Srema godinama unazad okupljaju se na memorijalnom turniru na čiju inicijativu se ova sportska manifestacija i održava.

Turnir se najpre održavao početkom maja, da bi posle tragedije pomenutog mladića postao memorijalni i sada se održava krajem proleća. Ova sportska manifestacija sledeće godine obeležiće značajan jubilej – 3 decenije otkako se održava u najmanjem selu staropazovačke opštine.