(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Osnovne, srednje škole i vrtići od danas nastavljaju sa radom • Maska Rolerkoster učenika osnovne škole iz Golubinaca pobedila je u kategoriji mlađih učesnika manskenbala, dok je Šarena bašta porodice Naglić takođe iz Golubinaca, osvojila prvo mesto među odraslim maskama na maskenbalu održanom u subotu • Ugostitelji teritoriji opštine Stara Pazova koji pružaju usluge smeštaja u nekategorisanom ugostiteljskom objektu dužni su da pre otpočinjanja obavljanja delatnosti podnesu prijavu lokalnoj samoupravi • SPORT: Košarkaši Dunava savladali Napredak 100:88, danas utakmica sa Vršcem • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Život 17.06.2019.
Krnješevci
Turnir mladih Roma u znak sećanja na Žikicu Jovanovića iz Krnješevaca

U znak sećanja na Žikicu Jovanovića koji je izgubio bitku s opakom bolešću, mladi Romi iz Srema okupili su se na memorijalnom turniru koji je održan u Krnješevcima uz podršku lokalne samouprave, mesne zajednice i lokalne Kancelarije za inkluziju Roma.

Žikica Jovanović Iz Krnješevaca je u 22-oj godini izgubio bitku s opakom bolešću. Sa željom da ne izbledi sećanje na ovog izuzetnog talentovanog fdubalera, mladi Romi iz Srema godinama unazad okupljaju se na memorijalnom turniru na čiju inicijativu se ova sportska manifestacija i održava.

Turnir se najpre održavao početkom maja, da bi posle tragedije pomenutog mladića postao memorijalni i sada se održava krajem proleća. Ova sportska manifestacija sledeće godine obeležiće značajan jubilej – 3 decenije otkako se održava u najmanjem selu staropazovačke opštine.