(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: U toku su "Dani opštine Stara Pazova" u Slovačkoj • U ponedeljak isključenje struje u Novoj Pazovi • DANI DOSELJNIKA: U subotu umetnička kolonija "I ja volim Novu Pazovu" • DAJTE KRV: U subotu u Vojki i Golubincima, u nedelju u Novoj Pazovi • Tokom vikenda slava u Starim Banovcima • Vojačka biblioteka obeležava 100 godina postojanja • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 18 stepeni
Info 24.06.2019.
Stara Pazova
Na teritoriji staropazovačke opštine za vikend palo 58 litara kiše po m2

U Staroj Pazovi je juče palo 40, a u toku noći dodatnih 18 litara kiše po kvadratnom metru. To je izazvalo pojavu podzemnih voda u podrumima u nižim delovima Nove Pazove, Stare Pazove i Vojke. Takođe, u delovima Nove Pazove gde na ulici nema kišnih odvoda voda leži na asfaltu. U Vojki je grana drveta pala na strujni voda pa je jedna ulica bila bez struje a iz mesne zajednice apeluju na sve meštane, da očiste svoje kanale. Ekipe JKP Vodovod i kanalizacija Stara Pazova od juče rade neprestano, celu noć, kao i danas crpe vodu u Novoj Pazovi u ulicama Boška Buhe, Slobodana Jovanovića, i zagušenje koje je nastalo kao posledica poplava u ulici Jovana Popovića. U Staroj Pazovi radi se na crpljenju vode u Šafarikovoj i Njegoševoj ulici, u Novim Banovcima u Burgenovoj, u Surduku u Glavnoj ulici a u Belegišu je problem u ulici Svetozara Miletića.

Obilne padavine pogodile su juče severne, zapadne i centralne delove zemlje, u delovima Beogradu je za nešto manje od dva sata pala veća količina kiše nego za ceo mesec, 12 osoba je spaseno iz poplavljenih objekata, a u Čačku je zbog nevremena proglašena vanredna situacija. Zbog posledica obilnih kišnih padavina, koje su u popodnevnim časovima zahvatile teritoriju grada Beograda, pripadnici Sektora za vanredne situacije intervenisali su 37 puta i iz poplavljenih objekata spaseno je ukupno 12 osoba, saopštio je načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić.