(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Trenutno 24 aktivna slučaja COVID 19 u staropazovačkoj opštini • Otvaraju se još dve kovid ambulante: u Surduku za područje Podunavlja i u Krnjeđševcima za područje Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca • Telefoni kovid ambulanti u Staroj Pazovi su 310-284 i 062/763-520, u Krnješevcima 2391-115 i 062/762-804, a u Surduku 371-415 i 062/763-393 • Popravka nadvožnjaka na putu Nova Pazova - Novi Banovci će trajati do 01. avgusta • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano i toplije, temperatura od 14 do 31 stepeni.
Politika 29.07.2019.
Stara Pazova
Rukovodstva Pokrajine i Opštine obišli završeni kružni tok u Staroj Pazovi i gradilište sportske hale u Starim Banovcima

Igor Mirović, predsednik pokrajinske vlade AP Vojvodine i Đorđe Radinović, predsednik opštine Stara Pazova, obišli su danas rekonstruisanu raskrsnicu u ulici Kralja Petra Prvog u Staroj Pazovi, kao i radove na izgradnji sportske hale "Bair" u Starim Banovcima.

U njihovoj pratnji bio je Nedeljko Kovačević, direktor Uprave za kapitalna ulaganja, preko koje se radovi sufinansiraju, zatim pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez kao i pokrajinski sekretar za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Nenad Grbić. Ovom prilikom pokrajinski premijer je istakao dobru saradnju sa opštinom Stara Pazova, kao i radovima u njenim razvojem.

Sportska hala u Starim Banovcima je objekat od 3000 kvadrata, namenjen za sve sportove. Vrednost prve faze radova koja je završena iznosi 90 milina dinara a uskoro se očekuje nastavak druge faze, koja će iznositi oko 100 miliona dinara a koja bi trebalo da bude završena polovinom sledeće godine, rekao je Mirović. Sve planirane investicije od 2016. do 2018. godine su relizovane i naglasio da je zadovoljan saradnjom sa opštinom Stara Pazova, jer su zajednički urađene mnoge investicije važne za razvoj opštine – od ulaganja u komunalnu infrastrukturu, do školstva, i da se u svim oblastima vidi napredak.

Predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović se zahvalio predsedniku Miroviću i pokrajinskoj vladi, koja je u ovom mandatu izdvojila velika sredstava za opštinu Stara Pazova, a sporstka hala u Starim Banovcima samo je jedan od značajnih projekata, koji se zajednički realizuju. "Stara Pazova je primer kako su svi projekti zajednički raalizovani, i primer dobre saradnje sa pokrajinskom, ali i republičkom vladom, ministarstvima, u cilju razvoja i prosperiteta ove sredine", rekao je Radinović.